Oppi&ilo

Oppi&ilo tarjoaa lapsille oivalluksen iloa!

Oppi&ilo on laadukas ja viihdyttävä tuotesarja, joka tukee tietojen ja taitojen kehittymistä kotona ja vapaa-ajalla. Se on suunnattu noin 0-12-vuotiaille lapsille ja sisältää tuotteita eri ikävaiheisiin ja kiinnostuksen kohteisiin. Oppi&ilo-sarjan kirjat, pelit, puuhakirjat ja muut tuotteet ovat viihdyttäviä ja kehittäviä. Suuri osa tuotteistamme on kotimaisten ammattilaisten luomia ja käännetyt kirjat ja pelit on valittu huolella. Ilon ja hauskuuden korostaminen ovat meille tärkeitä ja siksi olemme luoneet elämyksellisen tarinamaailman, Summanmutikan, jonka ympärille monet tuotteistamme rakentuvat.

Oppi&ilon arvot
  • Hauskuus ja oivaltamisen ilo - tärkeintä on, että lapsi viihtyy tuotteen parissa. Kun tuotteen sisältö on innostava ja kannustava, lapsi haluaa palata tuotteen pariin yhä uudestaan.
  • Kehittävyys - ammattilaisten tekemien tuotteiden haasteet ovat kullekin kehitystasolle sopivan kokoisia. Riittävä määrä onnistumisen iloa kannustaa lasta kehittämään taitojaan. Lapset kehittyvät kukin omaan tahtinsa, ikäsuosituksen lisäksi kannattaa ottaa huomioon myös lapsen oma kehitysvaihe!
  • Korkealaatuisuus - kiinnitämme erityistä huomiota tuotteidemme virheettömyyteen ja materiaalien laatuun.
  • Helppokäyttöisyys - tuotteemme on helppo ottaa käyttöön, käyttöohjeet ovat selkeitä ja pakkaukset käteviä.

Oppi&ilo kuuluu Sanoma Pro:hon.