iTunesista

Tämä Oppi&ilon digitaalinen tuotte on ladattavissa iTunes -storesta ja Google Play -kaupasta:

Heiniä hevoselle -pelin kuvake Heiniä Hevoselle
Hulvattomia ja helppolukuisia arvoituksia. Miten vesi kirjoitetaan kolmella kirjaimella? No tietysti JÄÄ. Hauskat sana- ja kuva-arvoitukset kehittävät kielellistä nokkeluutta. Helppolukuiset tekstit ja hilpeät kuvat kannustavat vähän lukeviakin. Pidä hauskaa yksin tai yhdessä kaverin kanssa! Ikäsuositus 6+ vuotta. Toimii iPhonella ja Android -puhelimilla.

Nämä digitaaliset tuotteet ovat ladattavissa iTunes -storesta:

Minä itse osaan värit -pelin kuvake Minä itse osaan värit
Lapsen ensimmäinen tietovisa tutustuttaa lapsen väreihin. Minkä värinen on porsas? Mikä väri syntyy kahta väriä sekoittamalla? Mikä pala kuuluu kuvaan? Minkä väriset ovat liikennevalot? Etsi oikea vastaus kolmesta vaihtoehdosta. Opitaan, mutta ennen kaikkea pidetään hauskaa! Jokaiselta kysymyssivulta löytyy hykerryttäviä yllätyksiä, jotka hauskuuttavat pieniä lapsia. Peli sisältää 25 väriaiheista tietovisakysymystä ja hauskoja yllätyksiä - tutkaile kysymyssivuja koskettamalla näyttöä! Ikäsuositus 2-5 vuotta. Toimii iPadilla ja iPhonella.

Heti Hätiin -pelin kuvake Heti hätiin
Kun Mummo satuttaa nilkkansa, on koko sadonkorjuu vaarassa. Taikakissa tietää kuitenkin keinot ja pian koko Summanmutikan väki on auttamassa Mummon puutarhassa. Heti hätiin -tarina kertoo auttamisen ilosta sekä yhdessä tekemisestä! Lue itse tai kuuntele satua ja tutki samalla mitä muuta kirjan sivuilta löytyy. Sovellus sisältää myös puuhatehtäviä. Ikäsuositus 3-8 vuotta. Toimii iPadilla.

Lasken itse -pelin kuvake Lasken itse
Opitaan laskemaan kymmeneen. Numeron ja lukumäärän välinen vastaavuus tulee tutuksi hauskan tarinan, yhdessä laskemisen ja palapelin muodossa. Ikäsuositus 3-6 vuotta. Toimii iPadilla ja iPhonella.